boek hier


TICKETS


Reserveer via deze pagina kaarten voor onze voorstellingen!
Vragen? tickets@vollezaalproducties.nl


Hoe kan ik reserveren?

- Vul het onderstaande reserveringsformulier in.

- Indien je geen volwassen of kind tarief kaarten wilt bestellen, vul je 0 in, anders kan het formulier niet worden verzonden.

- Druk op bevestigen, een groene bevestigingsbalk verschijnt onderaan de pagina.

- Binnen 5 werkdagen ontvang je een factuur met betaalverzoek via iDeal. Wanneer je per bank overschrijving wilt betalen, geef dit dan aan bij de opmerkingen.

- Na het voldoen van de betaling ontvang je binnen 5 werkdagen de E-ticket(s).

RESERVERINGSFORMULIER

[contact-form-7 id="100" title="Contact Form"]

RESERVEREN NIET MOGELIJK

Het is niet mogelijk om kaartjes voor de voorstelling OMNIA te boeken, de geplande voorstellingen in mei zijn alleen beschikbaar voor BSO vestigingen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

- Bij annuleringen worden reeds betaalde tickets niet terugbetaald. Een reservering kan wel kosteloos worden omgeboekt indien er beschikbare plaatsen zijn.

- Indien Volle Zaal Producties een voorstelling annuleert, boeken wij in overleg kaarten om naar een andere voorstellingsdag/tijdstip of retourneren wij uw betaling.

- Reserveringen kunnen uitsluitend via het reserveringsformulier worden gedaan. Er worden geen administratiekosten berekend.

- Scholen en BSO's dienen uitsluitend via de e-mail te reserveren. Stuur hiervoor een bericht naar l.feenstra@vollezaalproducties.nl

- Na de reservering volgt binnen 5 werkdagen een factuur met ideal-link voor de betaling. Het is in overleg ook mogelijk de betaling middels overschrijving te voldoen. Volle Zaal Producties hanteert een betalingstermijn van 14 dagen vanaf de factuurdatum, met een uiterlijke betalingstermijn van twee werkdagen voor de aanvangsdatum van de voorstelling.

- Indien er nog kaarten over zijn, zijn deze op de middag of avond van de voorstelling aan de kassa te kopen. Reserveringen in de week van de voorstelling dienen eveneens aan de kassa te worden voldaan.

- Volle Zaal Producties werkt met E-tickets. Er worden geen tickets per post verzonden. Deze worden bij de zaaldeur gecontroleerd. Wij denken graag aan het milieu en adviseren de E-ticket op de mobiele telefoon te tonen.

- Volle Zaal Producties hanteert een strikt deurbeleid. Na aanvang geen toegang meer tot de zaal.