over


VOLLE ZAAL


PRODUCTIES


"Samen bundelen we onze krachten en streven we naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op een zo hoog mogelijk professioneel niveau."

OVER ONS PRODUCTIEHUIS

Stichting Volle Zaal Producties is een jong Utrechts productiehuis, opgericht in 2015. We maken eigen familietheater- en musicalproducties met maatschappelijk- en hedendaags onderwerpen, zonder belerend over te willen komen. Vermaak met een boodschap!

Na jaren eigen voorstellingen op hoog amateurniveau te hebben geproduceerd, zijn we toe aan de volgende stap.
Volle Zaal Producties wil zich de komende jaren professionaliseren.
Daarbij richten wij ons vooral op familie musicalvoorstellingen, BSO's en scholen. De ambitie is om per jaar een nieuwe productie naast de reeds draaiende productie te produceren en zo, over een aantal jaren, meerdere producties te hebben spelen.

ONZE DIRECTIE


LENNEKE FEENSTRA
Zakelijk leider | Productie | Marketing & communicatie

geboren in 1970, inwoner van Utrecht, moeder van Feline.

Lenneke is een organisator pur sang met een scherpe blik en een voorliefde voor theater.

Als zakelijk leider draagt Lenneke bij aan het zakelijke beleid van Volle Zaal Producties, waar zij tevens ook de productieleiding, marketing en PR op haar neemt. Ze werkt al jaren in verschillende branches als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur. Zelf zingt en speelt Lenneke in een amateur theaterkoor in Utrecht.

M: l.feenstra@vollezaalproducties.nl
JEAN-PAUL DUIJST-BERGERVOET
Artistiek leider | Regisseur | Schrijver

geboren in 1987, inwoner van Utrecht, man van Rick, baasje van Moby.

Jean-Paul is een "maker" in hart en nieren; altijd bezig met creëren.

Als artistiek leider draagt hij bij aan het artistieke beleid van Volle Zaal Producties, waar hij tevens de musicalproducties regisseert en schrijft. Naast zijn werk bij Volle Zaal Producties is hij freelance docent Podiumkunst bij o.a JePa Podiumkunst, Bureau SCRIPT, de Talent Academy en Partou Kinderopvang.

M: j.duijst@vollezaalproducties.nl

ONS BESTUUR