over


VOLLE ZAAL


PRODUCTIES


"Samen bundelen we onze krachten en streven we naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op professioneel niveau."

OVER ONS PRODUCTIEHUIS

Stichting Volle Zaal Producties is een Utrechts productiehuis, opgericht in 2015. We maken eigen familie musical- en  muziektheaterproducties met maatschappelijke en hedendaags onderwerpen. Vermaak met een boodschap!

Na jaren eigen voorstellingen op hoog amateurniveau te hebben geproduceerd, zijn we in 2020 geprofessionaliseerd. 
We richten ons op familievoorstellingen; gezinnen, scholen & BSO's. 
Nadat we, in ons vernieuwde jasje, tijdens de pittige 'corona-jaren' onze debuutvoorstelling Omnia hebben geproduceerd is het nu tijd om door te pakken, verder te professionaliseren en te groeien met een nieuwe voorstelling.  

ONZE DIRECTIE


LENNEKE FEENSTRA (1970)
Zakelijk leider | Productie | Marketing & communicatie


Al jaren heb ik als (freelance) marketing- en communicatieadviseur in verschillende branches gewerkt. En een paar jaar geleden ben ik geland bij Volle Zaal Producties. In 2020 is mijn avontuur van zakelijk leider bij het vernieuwde Volle Zaal Producties van start gegaan. Het is mijn voorliefde voor theater en het mogen bijdragen aan het concreet creëren van de producties wat voor mij dit werk zo inspirerend maakt.

Mail: l.feenstra@vollezaalproducties.nl
JEAN-PAUL DUIJST-BERGERVOET (1987)
Artistiek leider | Regisseur | Schrijver


Ik ben een ‘maker’ in hart en nieren. Het theatervak heeft altijd als een roeping gevoeld en ik voel me bevoorrecht dat ik er dagelijks mee aan de slag mag! Naast mijn werkzaamheden als theatermaker ben ik ook docent Podiumkunst voor, met name, grote groepen kinderen en jongeren. Binnen Volle Zaal Producties heb ik zes producties geschreven en geregisseerd. Samen met iedereen, voor en achter de schermen, iets creëren is het mooiste wat er is. We doen het samen!
.
Mail: j.duijst@vollezaalproducties.nl

ONS BESTUUR