OMNIA


2020-2021


Het verhaal

Op een plek voorbij je mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die het niet kunnen lezen, ligt het magische oord; Omnia Possum. Het land waar alles kan, althans, voordat het noodlot toesloeg.
In de poging het kwaad uit Omnia te verjagen werd Prinses Hiranur van de zijde van haar broer Prins Bonifacius getrokken. Het land werd verwoest, verhalen werden vernietigd, Omnia Possum was niet langer het land waar alles kon.

Ver buiten Omnia groeide een meisje op in de beschermende armen van haar ouders.
Al sinds kleins af aan luisterde Dilly naar de verhalen van haar favoriete sprookjesboek Omnia. Maar dan wordt die wereld werkelijkheid; Dilly wordt naar Omnia gehaald om het land te redden. Ze duikt in het sprookjesboek en schiet te hulp, kan zij er voor zorgen dat Omnia weer het land wordt waar alles kan?

Omnia is een magische familie (6+) musicalvoorstelling voor het hele gezin over opgroeien, jezelf ontdekken en de weg die je aflegt naar een succesvol en gelukkig leven. Wat gebeurd er als je van jongs af aan wordt beschermd tegen hobbels, tegenslagen, pijn en verdriet? Als je alle kansen kunt benutten die je toegeworpen krijgt? Groei je dan op tot een gelukkige volwassene? Een boodschap voor jonge en oudere kijkers, een avontuurlijke en sprookjesachtige reis!

Vanaf het najaar 2020 starten de repetities van Omnia, de nieuwe familievoorstelling van Volle Zaal Producties.

Cast

… is Dilly
… is Liv, Koningin Mirabelle, Verena, Prinses Hiranur.
… is Fergus, Prins Bonifacius, Chevalier, Kleine Hazelaar en Aldemar.
… is Annabelle, Grote Wilg, Lovis.
… is Lakei Lutein, Koning Silvijn en Oude Beuk.

De cast is nog onbekend.
Auditie inschrijvingen starten naar verwachting april 2020.

Creatives

Script en regie Jean-Paul Duijst-Bergervoet
Muziek en arrangementen Jacob de Groot
Muzikale leiding Nog onbekend
Choreografie Nog onbekend
Kostuum- en decorvormgeving Rick Duijst-Bergervoet
Productie, marketing en PR Lenneke Feenstra