Het verhaal

Op een plek voorbij je mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die niet kunnen lezen, ligt het magische oord; Omnia.
Jarenlang regeren de goede prins Bonifacius en kwade prinses Hiranur in vrede en balans over het land.
Maar op een avond ging het mis; in de poging het kwaad uit Omnia te verjagen werd prinses Hiranur van de zijde van haar broer prins Bonifacius getrokken. Het land werd verwoest en verhalen werden vernietigd.

Ver buiten Omnia groeide een meisje op in de beschermende armen van haar ouders.
Al sinds kleins af aan luisterde Dilly naar de verhalen van haar favoriete sprookjesboek Omnia. Maar dan wordt die wereld werkelijkheid; Dilly wordt naar Omnia gehaald om het land te redden. Ze duikt in het sprookjesboek en schiet te hulp, kan zij Omnia redden?

Omnia is een magische familiemusical (6+) voor het hele gezin over jezelf ontdekken en opgroeien in een maatschappij waar succes gelijk staat aan eigenwaarde en geluk. Wat gebeurd er als je van jongs af aan wordt beschermd tegen hobbels, tegenslagen, pijn en verdriet? Als je alle kansen moet benutten die je toegeworpen krijgt? Groei je dan op tot een gelukkige volwassene? Stof tot nadenken voor jong en oud, een avontuurlijke, humoristische en sprookjesachtige reis!

Vanaf september 2020 starten de repetities van Omnia.

Cast

is Dilly
is Liv, Koningin Rania, Murielle, Lovis
is Prinses Hiranur, Rika, Verena, Grote Wilg
is Fergus, Koning Balthazar, Lakei Aegidius, Oude Beuk
is Prins Bonifacius, Wardan, Aldemar, Roef, Kleine Hazelaar

De cast is nog onbekend, de audities zijn in volle gang. Aanmelden is niet meer mogelijk.


Media

Klik op de video om hem af te spelen.
Klik op de foto voor een grotere versie.