'

"Dit is een productie dat je niet meer los laat."

MusicalSites

"3 voorstellingen is eigenlijk veel te weinig voor een productie als deze en het is dan ook te hopen dat deze voorstelling nog een vervolg krijgt in andere steden."

MusicalNieuws

"Drie voorstellingen in een kleine zaal, drie keer uitverkocht, drie keer applaus. Dat smaakt zeker naar meer. *** sterren."

De Theaterkant

" "Ik durf nu al bijna te zeggen dat ze weer een award nominatie in de wacht kunnen slepen."

Ilovetheater.nl

 

Buiten de grenzen


2018

Zwijnenpan zoekt een nieuwe burgemeester. In de race is Claudon Compartiment, groot liefhebber van de hokjesgeest maatschappij. Claudon zijn droom? Een stad waarin iedereen vreedzaam samenleeft binnen hun eigen hokjes.

Claudon heeft een grote achterban, echter in Huize Eendracht, waarin diverse bevolkingsgroepen samenleven, wil men niets van Claudon en zijn ideeën weten. Claudon wil Huize Eendracht overtuigen van zijn gelijk of het huis laten sluiten. In de tussentijd proberen de inwoners van Huize Eendracht, onder leiding van Sam, een bewoner met een intersekse conditie, een revolutie te ontketenen. Wie zal deze strijd winnen en tegen welke prijs?
Buiten de grenzen is de nieuwe musical komedie van Volle Zaal Producties voor theaterseizoen 2017-2018.
In Buiten de grenzen staat onze hokjesgeest centraal.

De musical zit vol humor, absurdisme, kleurrijke personages, talrijke musicalnummers en een verhaal met een duidelijke boodschap!
Script en regie zijn in handen van Jean-Paul Duijst-Bergervoet. De muziek is van componist Jacob de Groot, maar fantastisch gearrangeerd door arrangeur en muzikaal leider Aimee Fraij en de cartooneske vormgeving is gerealiseerd door Rick Duijst-Bergervoet.


Media

Klik op de foto voor een grotere versie.