AUDITIES en


VACATURES


"Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op professioneel niveau."

Acteur gezocht voor de musical OMNIA!


Voor de huidige familiemusical van Volle Zaal Producties, OMNIA, zijn wij op zoek naar een enthousiaste mannelijke speler!

Afgelopen oktober is Omnia met 8 voorstellingen in Utrecht in première gegaan. In 2022 zetten we de voorstellingen graag voort!
Zo staan er voorstellingen gepland rondom de voorjaars- en meivakantie 2022. Uitgaande van 2 voorstellingsdagen per vakantieweek en 2 voorstellingen per dag.
Wij zoeken een nieuwe speler om de huidige cast weer compleet te maken!

Wie zoeken we?
- Mannelijke speler tussen de 20-35 jaar!
- Tenor
- Ervaring in ballet is een pre, enige ervaring met dans een must.
- Je bent vaak beschikbaar rondom de schoolvakanties 2022 (veelal doordeweeks en overdag).
- Je hebt affiniteit met kinderen.

Wat bieden we?
- Je krijgt een grote bijdrage in onze productie met 3 uiteenlopende personages (te noemen: Lakei Aegidius, Koning Balthazar en vader Fergus) en 5 medespelers.
- Je komt in een kleine, beginnende, professionele organisatie met een gepassioneerd team terecht!
- We werken met een, bescheiden en eerder vastgestelde, dagvergoeding voor alle betrokkenen.
- Bij wederzijdse interesse behoort langdurige samenwerking tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in het combineren van toekomstige producties.
- De vacature is ook als stage in te vullen.

Praktisch
- Een groot deel van de voorbereiding doe je thuis, aan de hand van een videoregistratie van de voorstelling, en script- en liedteksten. Vervolgens worden er in januari een aantal repetitiemomenten voor jou ingepland (gezamenlijk in te plannen) en, dichter op de voorstellingen van februari, ook een paar gezamenlijke repetitiemomenten met de gehele cast. De repetities vinden in Utrecht plaats.

- Bij interesse vragen we je het aanmeldingsformulier op deze pagina te downloaden en deze, samen met CV en beeldmateriaal, te mailen naar artistiek leider Jean-Paul Duijst-Bergervoet, j.duijst@vollezaalproducties.nl. Voor vragen of opmerkingen kun je ook bij hem terecht.
- Op basis van de inzendingen wordt een eerste selectie gemaakt. De auditieronde vindt begin januari 2022 plaats.

Aanmelden kan t/m maandag 27 december, 18:00
Voor meer informatie over Omnia, klik hier!

EEN TEAM VAN NIEUW TALENT!

Volle Zaal Producties is aan het professionaliseren. Achter de schermen werken we graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie.

Op het toneel werken we uiteraard ook graag met talent en ambitie. Een amateur of professionele achtergrond maakt in eerste instantie niet uit, maar we selecteren wel op talent en werkervaring en verwachten dat je op professioneel niveau kunt werken.

Meer over Volle Zaal weten?
Klik hier!