AUDITIES en


VACATURES


"Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op professioneel niveau."

Mannelijke uitbreiding gezocht voor de musical OMNIA!


Voor de nieuwe familiemusical van Volle Zaal Producties, OMNIA, zijn wij op zoek naar 1 mannelijke speler tussen de 22-35 jaar. Het gaat om uitbreiding van de huidige cast en het delen van de geplande voorstellingen met de huidige speler.

Wie zoeken we?
- 1 mannelijke speler (tenor) tussen de 22-35 jaar met ervaring in spel, zang en dans. Ervaring in ballet is een pré.

- De reguliere repetitiefase is afgerond, de ontwikkeling van het stuk en personages is voltooid. Je repeteert binnen de komende zomerperiode een aantal losse individuele keren (data in overleg) om de rol onder de knie te krijgen. Vervolgens repeteer je vanaf eind september nog een aantal wekelijkse repetitieavonden mee met de huidige cast.

- Voorstellingen vinden plaats vanaf 13 oktober 2021. De eerste voorstellingsperiode vindt in Utrecht plaats, rondom de herfstvakantie. Daarna spelen we rondom alle schoolvakanties (2021-2022), uitgaande van 2 dagen per vakantie en 2 voorstellingen op een dag. De precieze verdeling tussen jou en je medespeler worden in overleg gepland.

- Opleiding is geen must, maar we werken op professioneel niveau, dus gedegen ervaring en talent zijn belangrijk. Je bent een teamplayer, flexibel, ambitieus, gepassioneerd en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat bieden we?
- Een grote bijdrage aan de productie in meerdere rollen, in een kleine, gepassioneerde en jonge organisatie.

- Voor de repetities ontvang je geen reiskosten. We werken met een vaste bescheiden vergoeding voor de repetities. Verder ontvang je per voorstellingsdag een vaste dagvergoeding, deze is gelijk getrokken voor alle betrokkenen.

- De ambitie van Volle Zaal Producties is om na dit eerste seizoen Omnia door te spelen en een nieuwe productie te starten. Bij wederzijdse interesse behoort langdurige samenwerking tot de mogelijkheden.


Hoe verloopt de auditieprocedure?
- Voor vragen, interesse of je aanmelding kun je z.s.m. contact opnemen met j.duijst@vollezaalproducties.nl
Download voor de volledigheid alvast het inschrijfformulier op de website en stuur deze ingevuld retour.

- We maken een voorselectie op basis van de ingezonden formulieren. Het kleine overgebleven gezelschap auditanten wordt uitgenodigd om, in combinatie met een auditie, een repetitie bij te wonen.

We zijn voornemend de uitbreiding zo snel mogelijk afgerond te hebben en de inwerkperiode zo snel mogelijk van start te laten gaan.
De auditieprocedure is al in volle gang, dus meld je zo snel mogelijk aan!
Auditieavond:12 augutus 2021.

SPOED: Licht- en geluidstechnicus gezocht voor musical Omnia!


Voor de nieuwe familiemusical van Volle Zaal Producties, OMNIA, zijn wij op zoek naar minimaal één lichttechnicus en een geluidstechnicus.

Wat ga je doen?
Tijdens de voorstellingsdagen zit je samen met je collega technicus achter de licht- of geluidstafel en ben je verantwoordelijk voor het bedienen van het geluid (muziekbanden en zendermicrofoons) of het licht. Je bent instaat om, samen met de technicus van het theater, de techniek en het decor zelfstandig op te bouwen. Voorafgaand aan de voorstellingsdagen draai je een aantal repetitieavonden (eind september) mee om de voorstelling goed te leren kennen.

Wat vragen we van je?
- Opleiding en/of relevante werkervaring op het gebied van licht of geluid.
- Beschikbaarheid voor de voorstellingen rondom de schoolvakanties 2021-2022 (in overleg), met een uitgebreide première periode op 10 oktober, 13/14 oktober en 19/21 in Utrecht.
- Flexibiliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij zoeken een teamplayer met een enthousiaste hands-on mentaliteit.

Wat bieden we jou?
- Praktijk-/werkervaring als geluids- of lichttechnicus (ook mogelijkheid tot stage of voor studiepunten).
- Een vaste dagvergoeding.
- Een kleine, ambitieuze en fijne werkomgeving.

Graag ontvangen we je motivatie, je cv en/of voorbeelden van eerder werk.
Deze kun je per mail sturen naar Lenneke Feenstra via l.feenstra@vollezaalproducties.nl
Ook voor verdere vragen staat ze je graag te woord.

Sluitingsdatum: 20 september.

EEN TEAM VAN NIEUW TALENT!

Volle Zaal Producties is aan het professionaliseren. Achter de schermen werken we graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie.

Op het toneel werken we uiteraard ook graag met talent en ambitie. Een amateur of professionele achtergrond maakt in eerste instantie niet uit, maar we selecteren wel op talent en werkervaring en verwachten dat je op professioneel niveau kunt werken.

Meer over Volle Zaal weten?
Klik hier!