boek hier


TICKETS


Reserveer voor onze voorstellingen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. U ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging.
Vragen? tickets@vollezaalproducties.nl


KAARTVERKOOP GESLOTEN.

Op dit moment zijn alle voorstellingen voor dit musicalseizoen afgerond. Vanaf september start ons nieuwe theaterseizoen.

RESERVERINGSFORMULIERVolwassenen
€ 11,50
Kinderen
€ 8,50

  Totaal


  OVERIGE VOORWAARDEN

  - Bij annuleringen worden reeds betaalde tickets niet terugbetaald. Een reservering kunt u kosteloos omboeken kan alleen indien er beschikbare plaatsen zijn.

  - Indien Volle Zaal Producties een voorstelling annuleert, boeken wij uw kaarten om naar een andere voorstellingsdag/tijdstip of retourneren wij uw betaling.

  - Reserveringen kunnen uitsluitend per e-mail of via het reserveringsformulier worden gedaan. Er worden geen administratiekosten berekend.

  - Volle Zaal Producties hanteert een betalingstermijn van 14 dagen vanaf de factuurdatum, met een uiterlijke betalingstermijn van twee werkdagen voor de aanvangsdatum van de voorstelling.

  - Indien er nog kaarten over zijn kunt u op de avond van de voorstelling aan de kassa kaarten kopen. Reserveringen in de week van de voorstelling dienen eveneens aan de kassa te worden voldaan.

  - Volle Zaal Producties werkt enkel met E-tickets. Er worden geen tickets per post verzonden.

  - E-tickets worden bij de zaaldeur gecontroleerd. U mag de E-ticket uitprinten of tonen op uw mobiele telefoon.

  - Volle Zaal Producties hanteert een strikt deurbeleid. Na aanvang geen toegang meer tot de zaal.

  NIEUWSBRIEF

  Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze voorstellingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!