over


VOLLE ZAAL


PRODUCTIES


"Samen bundelen we onze krachten en werken we aan een gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op een zo hoog mogelijk haalbaar niveau."

OVER ONS PRODUCTIEHUIS

Volle Zaal Producties is een jong Utrechts productiehuis, opgericht in 2015. We maken eigen familietheater- en musicalproducties met maatschappelijk- en hedendaags onderwerpen, zonder belerend over te willen komen. Vermaak met een boodschap!

Na jaren eigen voorstellingen te hebben geproduceerd op zo hoog mogelijk amateurniveau zijn we toe aan de volgende stap.
Volle Zaal Producties wil zich de komende jaren professionaliseren.
Daarbij richten wij ons vooral op familie musicalvoorstellingen, BSO's en scholen. De ambitie is om per jaar een nieuwe productie naast de reeds toerende productie te produceren en zo, over een aantal jaren, meerdere producties te hebben draaien.


DIRECTIE
Jean-Paul Duijst-Bergervoet
Artistiek leider

Lenneke Feenstra
Zakelijk leider

EEN TEAM VAN NIEUW TALENT!

Achter de schermen werkt Volle Zaal Producties graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie.

Op het toneel werken we uiteraard ook met talent en ambitie. Amateur of professioneel maakt niet uit, maar spelen in onze producties is geen hobby. We zoeken spelers die meegroeien in onze ambitie om te professionaliseren.

Samen bundelen we onze krachten en streven we naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op professioneel niveau.