over


VOLLE ZAAL


PRODUCTIES


"Samen bundelen we onze krachten en werken we aan een gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op een zo hoog mogelijk haalbaar niveau."

OVER VOLLE ZAAL PRODUCTIES

Volle Zaal Producties is een jonge Utrechtse theaterproducent/productiehuis, opgericht door Jean-Paul Duijst-Bergervoet in januari 2015. We maken eigen theater- en musicalproducties met een maatschappelijk- en hedendaags onderwerp, zonder belerend over te willen komen. Vermaak met een boodschap!

EEN TEAM VAN NIEUW TALENT!

Volle Zaal Producties is dan wel geen stichting, een missie hebben we wel! Achter de schermen werkt Volle Zaal Producties graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie. Samen bundelen we onze krachten en werken we aan een gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op een zo hoog mogelijk niveau.

AUDITEREN OF SOLLICITEREN?