over


JEAN-PAUL


DUIJST-BERGERVOET


"Als je met je script een heel publiek kan laten bulderen van het lachen, maar ook kan laten snikken van het huilen, ben je een vakman."

Musicalsites.nl (2017)
Jean-Paul Duijst-Bergervoet, 31 jaar, man van Rick, baasje van Moby en trotse inwoner van Utrecht.
Trots ben ik als eigenaar van Volle Zaal Producties, waar ik theater- en musicalproducties produceer, regisseer en schrijf en daarnaast op freelance basis doceer.
Ik ben een maker in hart en nieren. Altijd bezig met creëren. Creëren van verhalen, belevingen, emoties, een boodschap.

Al sinds jongs af aan wilde ik mensen vermaken. Met verhalen, met filmpjes, met theaterstukjes. Na de middelbare school heb ik de opleiding Begeleider Kunst, Cultuur en Media gedaan. Op mijn zestiende produceerde ik mijn eerste amateurmusical Shout en tientallen producties volgden. Naast het produceren van amateurmusicals studeerde ik door aan de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming. En na deze studie nam ik de stap om "officieel" voor mijzelf te beginnen met Volle Zaal Producties, waar ik inmiddels zes nieuwe producties geschreven en geproduceerd heb.
Ondertussen studeer ik momenteel aan de opleiding theatermaker in Arnhem.

Naast mijn werk voor Volle Zaal ben ik ook freelance theaterdocent, onder andere voor Bureau Script, de Talent Academy en Partou, waar ik theaterlessen in allerlei vormen geef in het basis- en middelbaaronderwijs en de naschoolse opvang.

Nieuwe uitdaging of samenwerking?