Over Volle Zaal Producties

Volle Zaal Producties is een ongesubsidieerde, jonge Utrechtse theaterproducent/productiehuis, officieel opgericht in januari 2015. We maken eigen theater- en musicalproducties met veelal een maatschappelijk en hedendaags thema/onderwerp, zonder belerend over te willen komen. Vermaak met een boodschap!

 

De voorstellingen worden geschreven en geregisseerd door Jean-Paul Duijst-Bergervoet, tevens producent bij Volle Zaal Producties.

 

Onze missie: Een team van nieuw talent!

Volle Zaal Producties is dan wel geen stichting, een missie hebben we wel!

Achter de schermen werkt Volle Zaal Producties graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie. Samen bundelen we onze krachten en werken we aan een gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op een zo hoog mogelijk haalbaar niveau.

 

 

Over Jean-Paul Duijst-Bergervoet

Volle Zaal Producties is opgericht door Jean-Paul Duijst-Bergervoet.

Jean-Paul (29) is 'maker' in hart en nieren, met een grote passie voor theater. In 2007 behaalde hij zijn diploma aan de opleiding Begeleider kunst, cultuur & Media en in 2012 aan de opleiding Culturele maatschappelijke vorming.

 

Hij is naast zijn werk als eigenaar, theatermaker, regisseur en schrijver bij Volle Zaal Producties werkzaam als Pedagogisch medewerker bij kinderopvangorganisatie Partou. Waar hij zijn passie voor theater kan delen met kinderen!

 

Jean-Paul heeft de afgelopen jaren een aantal musical-en theatervoorstellingen geschreven en geproduceerd, waaronder Shout (2004), Daily (2005), Sextet (2005), La tragedia di Perugia (2006), Cerita Dira Kyara (2008), Lief Dagboek (2009), Kerato & Kalliope (2010), Julien et Juliette (2011), zijn afstudeervoorstelling De toren van Tebbs (2012), 3 mannen, 1 gewoonte (2015), De toren van Tebbs remake (2015), Lief Dagboek remake (2016), Geheugendief (2017) en Buiten de grenzen in 2018.

 

Algemene vragen, opmerkingen of klachten?

info@vollezaalproducties.nl

 

Directie & artistiek leider

Jean-Paul Duijst-Bergervoet

j.duijst@vollezaalproducties.nl

 

Auditeren of solliciteren?

j.duijst@vollezaalproducties.nl

 

Kaarten bestellen?

tickets@vollezaalproducties.nl

 

Kamer van Koophandel: 62275410

BTW nummer: NL199969802B01

 

Postadres:

Oudenoord 174

3513 EV Utrecht