BOEK NU uw kaarten voor de voorstellingen van BUITEN DE GRENZEN in THEATER KIKKER!

"

"Dat het een onderwerp is dat ons bezig houd, blijkt niet alleen uit alle media berichten, maar een paar fragmenten uit deze voorstelling bieden al meer dan genoeg gespreksstof"

MusicalSites

Vanaf juni 2018 in het theater!

BUITEN DE GRENZEN

Zwijnenpan zoekt een nieuwe burgemeester. In de race is Claudon Compartiment, groot liefhebber van de hokjesgeest maatschappij. Claudon zijn droom? Een stad waarin iedereen vreedzaam samenleeft binnen hun eigen hokjes.

Claudon heeft een grote achterban, echter in Huize Eendracht, waarin diverse bevolkingsgroepen samenleven, wil men niets van Claudon en zijn ideeën weten. Claudon wil Huize Eendracht overtuigen van zijn gelijk of het huis laten sluiten. In de tussentijd proberen de inwoners van Huize Eendracht, onder leiding van Sam, een bewoner met een intersekse conditie, een revolutie te ontketenen. Wie zal deze strijd winnen en tegen welke prijs?
Buiten de grenzen is de nieuwe musical komedie van Volle Zaal Producties voor theaterseizoen 2017-2018.
In Buiten de grenzen staat onze hokjesgeest centraal.

De musical zit vol humor, absurdisme, kleurrijke personages, talrijke musicalnummers en een verhaal met een duidelijke boodschap!
Script en regie zijn in handen van Jean-Paul Duijst-Bergervoet. De muziek is van componist Jacob de Groot, maar fantastisch gearrangeerd door arrangeur en muzikaal leider Aimee Fraij en de cartooneske vormgeving is gerealiseerd door Rick Duijst-Bergervoet.

Cast

Sofie Aartsma is Sam
Rick Duijst-Bergervoet is Arie
Stacey Krens is Claudillia
Sabina Linschoten is Angelina
Claudia Neeft is Claudette
Amber Sluis is Geshe
Joep van Weert is Claude

Crew

Script & regie Jean-Paul Duijst-Bergervoet
Muziek Jacob de Groot
Arrangementen & muzikale leiding Aimee Fraij
Vormgeving Rick Duijst-Bergervoet
Productie- en assistentie Marianne Soek


Media

Klik op de foto voor een grotere versie.