AUDITIES en


VACATURES


"Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op zo hoog mogelijk professioneel niveau."

Volle Zaal Producties zoekt spelers (m/v) voor de musical OMNIA!

UPDATE 23-03: Vanwege het grote aantal aanmeldingen van spelers tussen de 13-21 jaar zijn we voornamelijk nog op zoek naar spelers vanaf 21 jaar!
Voor de nieuwe familiemusical van Volle Zaal Producties, OMNIA, zijn wij op zoek naar 4 spelers (m/v) tussen de 18-45 jaar en één speler (m/v) tussen de 13-17 jaar.

Waar gaat OMNIA over?
Op een plek voorbij jouw mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die het niet kunnen lezen, ligt het magische oord Omnia .
Op een avond gaat het mis; het land wordt verscheurd en verhalen worden vernietigd.

Ver buiten Omnia groeit een meisje op, in de beschermende armen van haar ouders. Al van kleins af aan leest Dilly de verhalen uit haar favoriete sprookjesboek Omnia. Maar dan wordt die sprookjeswereld werkelijkheid; Dilly reist naar Omnia om het te redden. Ze duikt in een sprookjeswereld en schiet te hulp, kan zij Omnia redden?

Omnia is een magische familiemusical (6+) over jezelf ontdekken en opgroeien in een maatschappij waar succes gelijk staat aan eigenwaarde en geluk. Wat gebeurd er als je van jongs af aan wordt beschermd tegen hobbels, tegenslagen, pijn en verdriet? Als je alle kansen moet benutten die je toegeworpen krijgt? Groei je dan op tot een gelukkige volwassene? Stof tot nadenken voor jong en oud, een avontuurlijke en magische ontdekkingsreis!

Wie zoeken we?
- 4 spelers tussen de 18-45 jaar en 1 speler tussen de 13-17 jaar met ervaring in spel, zang en dans. Het kunnen spelen in verschillende speelstijlen is een must, vanwege het kleine spelersaantal vertolk je meerdere uiteenlopende rollen in de voorstelling. Ervaring in ballet is een pré.

- Opleiding is geen must, maar talent, ervaring en de ambitie om mee te groeien in onze wens om te professionaliseren, staan centraal tijdens de auditie.

- Je bent beschikbaar voor de repetities in Utrecht tussen september 2020 en februari 2021; 1 avond in de week en minimaal 1 weekenddag in de maand. De première is rond de voorjaarsvakantie in Utrecht en vanaf dan spelen we hopelijk rond alle schoolvakanties in 2021, op meerdere plaatsen in het land.

- Je bent een teamplayer, flexibel, ambitieus, gepassioneerd en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we?
- Een grote bijdrage aan de productie in meerdere rollen, in een kleine, gepassioneerde en jonge organisatie. Voor meer informatie over Volle Zaal Producties verwijzen we je door naar over Volle Zaal Producties

- Tijdens de repetitieperiode ontvang je geen reiskosten. We werken met een vaste bescheiden vergoeding voor de repetitieperiode en het première weekend in Utrecht. Daarna krijg je per mogelijke voorstellingsdag een vaste dagvergoeding. De projecten van Volle Zaal Producties worden gesubsidieerd op projectbasis. De hoogte van de vergoedingen zijn afhankelijk van het toegekende subsidiebedrag.

- De ambitie van Volle Zaal Producties is om na dit eerste jaar Omnia door te spelen in 2022 en een nieuwe productie te starten. Bij wederzijdse interesse behoort langdurige samenwerking tot de mogelijkheden.

- Als student van een opleiding tot musical performer/acteur kun je Omnia ook als mogelijke stage inzetten. We zijn een erkend leerbedrijf.

Hoe verloopt de auditieprocedure?
- Aanmelden? Download de inschrijfformulieren op de website en stuur deze ingevuld retour naar j.duijst@vollezaalproducties.nl
- De auditie vindt plaats in twee rondes.
De eerste ronde is op zaterdag 13 juni, je wordt tussen 09:00-17:00 ingedeeld. De tweede ronde is eind juni.

We maken een voorselectie op basis van de ingezonden formulieren. De genodigden ontvangen een bevestigingsmail met de locatie, tijd en wat zij moeten voorbereiden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 april 2020, 18:00.

Je hoort voor 04 mei of je uitgenodigd wordt voor de eerste ronde.

EEN TEAM VAN NIEUW TALENT!

Volle Zaal Producties is aan het professionaliseren. Achter de schermen werken we graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie.

Op het toneel werken we uiteraard ook graag met talent en ambitie. Een amateur of professionele achtergrond maakt in eerste instantie niet uit, maar we selecteren wel op talent en werkervaring! Spelen in onze producties is geen hobby. We werken met spelers die onze ambitie om te professionaliseren delen.

Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op zo hoog mogelijk professioneel niveau

Meer over Volle Zaal weten?
Klik hier!