"We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan naar het uitvoeren van hun passie."

Achter de schermen werkt Volle Zaal Producties graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan naar het uitvoeren van hun passie. Omdat wij geen gesubsidieerde instelling zijn zijn de vergoedingen achter de schermen nog niet zo hoog. Spelers betalen aan ons geen contributie, maar krijgen ook geen vergoeding. Samen bundelen we onze krachten en werken we aan een gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op een zo hoog mogelijk haalbaar niveau.Wil jij solliciteren of auditeren ?

STAGAIRE PRODUCTIE GEZOCHT

Voor de nieuwe musicalproductie Buiten de grenzen zijn wij op zoek naar een stagiaire productie. De stageperiode zal lopen van januari '18 tot ongeveer juni '18, voor gemiddeld 8 uur per week. Reageren kan tot 01 december 2017, bij Jean-Paul Duijst-Bergervoet.

Wat ga je precies doen?
Als assistent productieleider en wellicht productieleider (2e deel van het jaar) ben je grotendeels verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de schermen van twee producties, met als hoofdproductie Buiten de grenzen. Je werkt mee (of bent eindverantwoordelijk) voor het contact met de betrokken partijen bij de productie (als vormgeving, muziek, techniek, regisseur e.d.), het plannen en notuleren van/bij afspraken met internen/externen. Je schrijft een productieplan, verwerkt de kaartverkoop, bedenkt PR-plannen en voert deze uit. Je woont regelmatig repetities en presentaties bij en weet alle ins en outs van de productie Je werkt nauw samen met de producent/regisseur en de regie-assistente. Je takenpakket kan eventueel (indien je dit graag wilt) uitgebreid worden met regie-assisterende taken.

Wat heb jij te bieden?
- Je studeert aan een MBO of HBO gerelateerde studie.
- Je bent flexibel.
- Je kunt in teamverband maar ook zeer zelfstandig werken, een deel van de stageuren draai je thuis.
- Je vindt het leuk/interessant om in een kleine organisatie te werken, waardoor je van alles iets mee krijgt.
- Je bent verantwoordelijk.
- Je bent bereid om in de avonden of weekenden te werken. (Een deel van de stage betreft het bijwonen van repetities op de woensdagavond. Voorstellingsdagen zijn in het weekend, vanaf het voorjaar 2018).
- Woonachtig in Utrecht is een pre (en praktisch), evenals een rijbewijs B. Het is geen must.

Wat bieden we?
- Een stageplek met uiteenlopende werkzaamheden, voornamelijk op het gebied van productie- en marketing/pr.
- Flexibiliteit bij het inzetten van de te werken uren.
- Een jonge onderneming, met fijne werksfeer en enthousiaste passievolle collega's en andere betrokkenen bij de totstandkoming van onze producties.
- (Helaas) geen vaste vergoedingen.