AUDITIES en


VACATURES


"Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op zo hoog mogelijk niveau."

Stichting Volle Zaal Producties zoekt bestuur!

Volle Zaal Producties bestaat vijf jaar! Hoera!
Na vijf jaar leren, groeien, samenwerken en fantastische eigen producties met een maatschappelijke boodschap op de planken te hebben gebracht, is het tijd om door te groeien.
Een belangrijke voorwaarde voor deze professionalisering is het veranderen van onze rechtsvorm, oftewel; het oprichten van een stichting. En voor de stichting zoeken wij een bestuur!

De komende jaren streven we naar het produceren van meerdere producties met een langere speelperiode. We richten ons voorlopig op familietheater en spelen naast openbare voorstellingen ook voorstellingen voor BSO’s en scholen. Vanuit de gedachte dat we de jongeren ook een theaterbeleving mee willen geven, spelen we in principe altijd in theaters of op locaties met professionele licht- en geluidsfaciliteiten.

De dagelijkse leiding is in handen van de directie; zakelijk leider Lenneke Feenstra en artistiek leider Jean-Paul Duijst-Bergervoet. Lenneke en Jean-Paul zijn beiden oprichters van de stichting en Jean-Paul is grondlegger van het oorspronkelijke Volle Zaal Producties.
Op projectniveau worden wij omringd door andere zelfstandig kunstenaars; een componist en liedschrijver, arrangeur, kostuum- en decorontwerper, choreograaf, vormgever en technici. Jean-Paul is onze tekstschrijver en regisseur.

Wat zoeken we precies?
- We zoeken 3 enthousiaste vrijwillige bestuursleden in de rol van voorzitter, secretaris en penningmeester.
- Bestuursleden met een affiniteit voor theater en de podiumkunsten.
- Bestuursleden met een deskundigheid op een bepaald vakgebied; bijvoorbeeld als jurist, accountant of boekhouder, theaterprogrammeur, werkzaam met jongeren en/of onderwijs, impresario of organisatieadviseur en die deze deskundigheid graag met ons willen delen om Volle Zaal Producties te laten groeien. We worden ook graag verrast door geïnteresseerden met een andere expertise.
- Bestuurders die bereid zijn om 4x per jaar te vergaderen, te adviseren, kritische vragen te stellen en te controleren en Volle Zaal willen vertegenwoordigen naar externen.
- Woonachtig in omgeving Utrecht is geen must, maar wel makkelijk! De stichting is namelijk in Utrecht gevestigd.

Wat bieden we precies?
- Betrokkenheid bij een ambitieuze en enthousiaste theaterproducent in volle ontwikkeling.
- Een bijdrage aan de culturele sector in Nederland.
- Toffe belevenissen met vrijkaarten voor premières en betrokkenheid bij andere belangrijke momenten binnen onze producties.

Heb je interesse? Stuur dan voor 17 januari 2020 je korte motivatie (en evt. cv) naar Lenneke Feenstra via l.feenstra@vollezaalproducties.nl Voor vragen kun je uiteraard ook bij Lenneke terecht.

Tot gauw?

EEN TEAM VAN NIEUW TALENT!

Achter de schermen werkt Volle Zaal Producties graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie.

Op het toneel werken we uiteraard ook met talent en ambitie. Amateur of professioneel maakt niet uit, maar spelen in onze producties is geen hobby. We werken met spelers die onze ambitie om te professionaliseren delen.

Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op zo hoog mogelijk niveau

Meer over Volle Zaal weten?
Klik hier!