vind hier


AUDITIES


EN VACATURES


"We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan naar het uitvoeren van hun passie."

Werkervaringsplek (freelance): PRODUCTIELEIDER VOOR NIEUWE VOORSTELLING GEZOCHT!

Voor de nieuwe musicalproductie Volle Zaal Producties zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde productieleider.

Wat ga je precies doen?
Als productieleider ben je grotendeels verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de schermen van onze nieuwe productie. Je werkt mee van de opbouwfase tot de eindfase. Je bent (eind)verantwoordelijk voor het contact met de betrokken partijen bij de productie (als vormgeving, muziek, techniek, regisseur e.d.), het plannen en notuleren van/bij afspraken met internen/externen. Je schrijft een productieplan, begrotingen, subsidieaanvragen, roosters, verwerkt de kaartverkoop, bedenkt PR-plannen en voert deze uit. Je woont regelmatig repetities en presentaties bij en weet alle ins en outs van de productie. Je werkt nauw samen met de producent/regisseur en de regie-assistente. Je takenpakket kan eventueel (indien je dit graag wilt) uitgebreid worden met regie-assisterende taken.

Wat heb jij te bieden?
- Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar tussen eind mei en eind februari 2019 (met een pauzeperiode tijdens de zomermaanden).
- Je bent flexibel.
- Je kunt in teamverband maar ook zeer zelfstandig werken.
- Je vindt het leuk/interessant om in een kleine organisatie te werken, waardoor je van alles iets mee krijgt.
- Je bent verantwoordelijk.
- Je bent bereid om in de avonden of weekenden te werken.
- Woonachtig in Utrecht is een pre (en praktisch), evenals een rijbewijs B. Het is geen must.

Wat bieden we?
- Een werkervaringsplek met uiteenlopende werkzaamheden, voornamelijk op het gebied van productie.
- Flexibiliteit bij het inzetten van de te werken uren.
- Een jonge onderneming, met fijne werksfeer en enthousiaste passievolle collega's en andere betrokkenen bij de totstandkoming van onze producties.
- Een eenmalige afgesproken vergoeding.
- Een (freelance)contract op projectbasis.

Reageren kan t/m 11 mei 2018, de eerste gesprekken vinden plaats in de week van 14 mei. Hoe eerder je reageert, hoe beter!Wil jij solliciteren of auditeren ?