vind hier


AUDITIES


EN VACATURES


"We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan naar het uitvoeren van hun passie."

GELUIDSTECHNICUS GEZOCHT VOOR MUSICAL WEB!


Voor onze nieuwe musicalproductie WEB zoeken wij een geluidstechnicus voor het bedienen van het geluid en de microfoons (zenders) tijdens onze 4 voorstellingsdagen (of een deel er van). Het kan ook worden gebruikt als stage/werkervaring.

Wat ga je doen?
Tijdens de voorstellingsdagen zit jij naast de lichttechnicus achter de geluidstafel en ben je verantwoordelijk voor het bedienen van het geluid (muziekbanden en microfoons). De techniek is al door een technicus van het theater aangesloten, jij hoeft het alleen te bedienen. Voorafgaand aan de voorstelling draai je een aantal repetitieavonden mee om de musical te leren kennen en alvast te oefenen met de muziekbanden.

Wat vragen we van je?
- Enige ervaring of verstand van het bedienen van geluid (opleiding of praktijkervaring).
- Beschikbaarheid op 01 mei (vanaf 16:00) 02, 10, 11 en 12 mei 2019 (de hele dag) of een deel van de voorstellingsdata, maar wel de gehele dag.
- Een aantal woensdagavonden beschikbaarheid in april om de repetitie bij te wonen, tussen 19:00-22:00.
- Flexibiliteit en een groots verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we jou?
- Werkervaring als geluidstechnicus. - De mogelijkheid om mee te spieken op andere "afdelingen" binnen Volle Zaal (Vormgeving, licht, geluid, productie).
- Diner tijdens de voorstellingsdagen.
- Een kleine, ambitieuze en fijne werkomgeving.
- Vanwege ons zeer beperkte budget helaas een kleine vergoeding (25 euro per dag, 100 totaal) of een kratje bier, avondje uit of iets in die richting als je dat liever hebt!
En gratis avondmaaltijden tijdens de weekenddagen!
- Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Kijk voor meer info over WEB op de webpagina, klik hier!
Hopelijk zien we je enthousiaste reactie snel tegemoet. Voor vragen, informatie of een reactie kun je e-mailen naar j.duijst@vollezaalproducties.nl
Uiterlijke reactiedatum 17 maart, maar hoe eerder, hoe beter!Wil jij solliciteren of auditeren ?