AUDITIES en


VACATURES


"Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op zo hoog mogelijk professioneel niveau."

Op dit moment zijn er geen vacatures.

EEN TEAM VAN NIEUW TALENT!

Volle Zaal Producties is aan het professionaliseren. Achter de schermen werken we graag met nieuw talent. We zeggen bewust 'nieuw', het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook 'jong' zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie.

Op het toneel werken we uiteraard ook graag met talent en ambitie. Een amateur of professionele achtergrond maakt in eerste instantie niet uit, maar we selecteren wel op talent en werkervaring! Spelen in onze producties is geen hobby. We werken met spelers die onze ambitie om te professionaliseren delen.

Samen bundelen we onze krachten en streven naar gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een eindproduct op zo hoog mogelijk professioneel niveau

Meer over Volle Zaal weten?
Klik hier!